joi, 28 iunie 2012

BINE AŢI VENIT !SUNTEŢI PE  BLOGUL PROIECTULUI «IDENTIFICAREA SITUAŢIILOR DE ÎNVĂŢARE FAVORABILE MUNCII PRIN COOPERARE.»

149 de comentarii:

  1. SUNTEŢI INVITAŢI SĂ VA SPUNEŢI PĂREREA DESPRE TESTUL BELBIN,CU PRIVIRE LA REZULTATUL ACESTUIA ŞI ROLUL VOSTRU ÎN CADRUL ECHIPEI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Pentru mine , testul Belbin a fost o cale de a-mi afla rolul într-o echipă . Acest lucru mă va ajuta și pe viitor deoarece munca în echipă este foarte importantă . Având în vedere rezultatul , mă caracterizează foarte bine. Șontropel Alexandra.

      Ștergere
    4. Din punctul meu de vedere,testul Belbin este foarte reusit,prin intermediul acestui test am reusit sa imi descopar abilitatile intr-o echipa.
      Popescu Andrei ,clasa X-D!

      Ștergere
    5. Testul Belbin este o metoda foarte buna de autocunoastere in privinta unui rol pe care il avem intr-o echipa. Am fost surprinsa sa vad ca rezultatele testului ma caracterizeaza foarte bine.Cu ajutorul lui putem sa ne organizam mult mai bine si mai usor de acum in colo.
      Vladulescu Andreea ,clasa a X-a D

      Ștergere
    6. Cele 17 legi sunt foarte bine structurate,oferindu`ne cateva informatii despre munca in echipa.Din puctul meu de vedere ele ar trebui respectate de elevi pt a coopera cat mai bine unii cu ceilalti. Vladulescu Andreea clasa a x a D

      Ștergere
    7. Consider ca , testul Belbin , este o modalitate de a ne ajuta sa ne cunoasteam calitatile si rolurile noastre intr-o echipa .
      In opinia mea, cele 17 legi , reprezinta o modalitate foarte buna de a ne invata cum sa fim o echipa adevarata din toate punctele de vedere . Cele mai importante mi s-au parut " Legea verigii slabe " si " Legea comunicarii " , deoarece acestea sunt cele mai eficiente intr-o echipa . Iliescu Irina , cls a x a D .

      Ștergere
  2. Testul are la baza o idee buna(desi traducerea si adaptarea in romana lasa de dorit)iar rezultatele le consider destul de precise.
    PS:merge comentat si fara cont de Gmail/Gtalk/Youtube/Blogger(cont Google in general) prin optiunea Open ID
    Dragutescu Andrei

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu consider ca testul Belbin este un test foarte folositor. Deoarece te ajuta sa iti dai seama mai usor ce rol poti concepe intr-o echipa. Nicolae Alexandru-Daniel

    RăspundețiȘtergere
  4. Consider ca rezultatele acestui test au reusit sa ma caracterizeze foarte bine in cea ce priveste influenta mea intr-o echipa . Cum a spus si Dragutescu Andrei-"Google" adaptarea in romana lasa de dorit.
    Morosanu George

    RăspundețiȘtergere
  5. In mare parte testul s-a dovedit a fi, in mare parte, corespunzator insusirilor si abilitatilor mele... Un mod de a-ti evidentia calitatile, dar si defectele...
    Andra Enoiu

    RăspundețiȘtergere
  6. Rezultatul testului Belbin a corespuns cu rolul pe care l-am mai avut intr-o echipa pana acum.Pentru a returna un rezultat precis, raspunsurile din cadrul testului trebuie sa fie sincere.Dicu Manuel

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu consider ca rezultatele testului Belbin ma caracterizeaza foarte bine in ceea ce priveste rolul meu intr-o echipa .Floroiu Daniel

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca rezultatele testului Belbin corespund cu calitatile mele.Consider ca acest proiect va avea succes pentru ca vom putea lucra in echipa, vom fi mai uniti si orele o sa fie mai usoare.Serban Daniel

    RăspundețiȘtergere
  9. In urma testului Belbin au reiesit calitatile noastre cele mai importante, si astfel s-au creat echipe echilibrate. Consider ca rezultatele ne sunt folositoare si pe viitor, nu numai in acest an scolar.
    Sirbu Adriana

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa parerea mea rezultatele testului Belbin sunt foarte eficiente intrucat acestea ma caracterizeaza in totalitate.Lazar Ravan

    RăspundețiȘtergere
  11. In urma rezultatelor testului Belbin, consider ca, acestea ma caracterizeaza in mare parte. Este un test interesant si-ti trezeste sentimentul muncii in echipa. Pauna Bianca

    RăspundețiȘtergere
  12. Testul s-a dovedit a fi unul util, iar rezultatele obtinute au evidentiat rolul meu in cadrul echipei. Perescu Madalina

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte interesant testul Belbin. Rezultatele acestuia
    au fost hotaratoare in privinta rolului meu in echipa si mi-a evidentiat foarte bine calitatile si caracteristicile personalitatii mele. Florescu Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  14. Intradevar, a fost foarte interesant acest test Belbin.Pe mine m-a ajutat sa imi descopar cele mai importante calitati in cadrul unei echipe.Sunt sigura ca ceea ce am invatat in urma acestuia, imi va fi de folos si in viitor.Pilea Diana

    RăspundețiȘtergere
  15. Am postat la secţiunea "Învăţarea prin cooperare" cele 17 legi ale muncii în echipă, apărute în cartea lui C. Maxwell, “The 17 Indisputable Laws of Teamwork” .
    Vă rog să le citiţi şi să vă spuneţi părerea în legătură cu acestea.Aştept şi eventuale întrebări.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In opinia mea Testul Belbin ma caracterizeaza foarte bine. Cu ajutotul acestui test consider ca echipa va fii mult mai stabila, fiecare dintre noi stiind pe ce calitati ne putem baza pentru a ridica echipa si pentru a ne descurca bine .

      Ștergere
    2. Referitor la cele 17 legi ale muncii în echipă , dacă în echipă există o verigă slabă , acel coechipier nu trebuie înlocuit de altcineva , trebuie împins de la spate pentru a-și scoate în evidență calitățile și a-și exprima ideile. Șontropel Alexandra.

      Ștergere
  16. In legatura cu cele 17 legi : consider ca sunt in regula , dar cel care le-a scris este prea "dornic" de reusita si nu foloseste scopuri prea agreabile ; daca un membru al echipei / o veriga , este slab/a consider ca nu trebuie inlocuit...trebuie doar ajutat ... parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  17. A fost un test interesant care m-a ajutat sa imi descopara aptitudinile intr-o echipa.

    RăspundețiȘtergere
  18. A fost intersant testul , chiar mi-a descoperit calitatile intr-o echipa. Floarea Dragos.

    RăspundețiȘtergere
  19. În opinia mea acest test este unul benefic având în vedere tehnicile de învăţare ce ies din tiparele obişnuitului şi în plus întăreşte relaţia între elevi şi profesor. Consider că rolurile mele în echipă mă caracterizează şi sper ca în viitorul apropriat să le şi încerc.
    Scorţariu Ana- Maria.

    RăspundețiȘtergere
  20. Consider ca testul Belbin m-a ajutat sa-mi descopar aptitudinile.Este un test foarte interesant, in urma caruia, m-am putut cunoaste mai bine si mi-am putut afla rolul in echipa.

    RăspundețiȘtergere
  21. Este un test benefic tuturor pentru cane ajuta sa ne autocunoastem si sa ne gasim rolul care ne corespunde in echipa.

    RăspundețiȘtergere
  22. Testul Belbin este un test foarte util care ne ajuta sa ne descoperim rolul intr-o echipa.Sunt de parere ca rolurile mele in echipa ma caracterizeaza foarte bine.AMELIA GORUN

    RăspundețiȘtergere
  23. Testul Belbin este folositor pentru cei care doresc sa-si gaseasca rolul intr-o echipa. Pe mine chiar ma ajutat sa-mi descoper rolul cel mai potrivit intr-o echipa.

    RăspundețiȘtergere
  24. Aştept păreri şi sugestii din partea altor cadre didactice, indiferent de specialitate.Puteţi prezenta aici câte ceva din experienţa dumneavoastră pe această tema sau putem purta discuţii.
    Aştept opiniile dumneavoastra!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. In privinta celor 17 legi ale muncii in echipa consider ca respectarea acestora este benefica pentru orice echipa din orice domeniu , aceasta evoluand si devenind experimentata.
    Florescu Alexandra.

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu cred ca testul Belbin este un test foarte eficient , iar rezultatele lui coincid cu calitatile mele.

    RăspundețiȘtergere
  27. Din punctul meu de vedere , testul Belbin este un test interesant iar rezultatele lui ma caracterizeaza . In legatura cu cele 17 legi ale muncii in echipa consider ca respectarea lor este necesara pentru ca echipa sa obtina unul din cele mai bune rezultate .

    RăspundețiȘtergere
  28. Consider ca testul Belbin prin rezultatele lui ma caracterizeaza in proportie de 80% privind rolul meu intr-o echipa.
    Maracine Robert Gabriel X D

    RăspundețiȘtergere
  29. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  30. Chiar daca unele dintre rezultate nu ma caracterizeaza in totalitate, acest test m-a ajutat sa-mi descopar noi abilitati si sa inteleg mai bine care este rolul meu intr-o echipa.
    La fel de mult, m-a ajutat sa-mi cunosc colegii , calitatile pe care le putem folosi si defectele pe care le putem atenua impreuna.Este un test interesant..Tania Basaraba

    RăspundețiȘtergere
  31. Dupa parerea mea, testul Belbin a fost unul foarte interesant si m-a ajutat sa imi descopar rolul in cadrul unei echipe. Consider ca rezultatul testului ma caracterizeaza in totalitate. Tudosie Diana Teodora, Clasa a X a H

    RăspundețiȘtergere
  32. Eu consider ca cele 17 legi ale muncii in echipa trebuie respectate in orice echipa pentru o mai bune rezultate ale echipei.

    RăspundețiȘtergere
  33. Testul Belbin este primul test de autocunoastere la care am participat, si a fost extraordinar faptul ca mi-a surprins in ansamblu calitatile,oferindu-mi si un rol in echipa de care sunt convins ca ma caracterizeaza.
    Calota Valentin, clasa a X-a C

    RăspundețiȘtergere
  34. In legatura cu cele 17 legi ale muncii in echipa consider ca respectarea lor este necesara pentru ca echipa sa obtina unul din cele mai bune rezultate.Serban Daniel

    RăspundețiȘtergere
  35. Testul Belbin , primul test de autocunoastere la care am participat, m-a ajutat sa imi descopar rolul in cadrul unei echipe si consider ca rezultatul ma caracterizeaza in totalitate.
    Surcel Cristian , clasa a X-a C

    RăspundețiȘtergere
  36. In legatura cu cele 17 legi...Consider ca sunt foarte adevarate, in mare parte.... Cand am ajuns la legea nr 5..si anume legea verigii slabe, m-am gandit la acea problema cu inlaturarea verigii slabe..fiecare persoana are ceva special al sau...conducatorul trebuie doar sa isi dea seama care este...si, acea veriga slaba, o sa devina folositoare la fel ca toti ceilalti membii..
    Enoiu Andra

    RăspundețiȘtergere
  37. Consider ca rezultatele testului Belbin ma caracterizeaza foarte bine , si ma pot ajuta sa imi descopar alte calitati ale lucrului in echipa . Pilea Sandra clasa a X-a C .

    RăspundețiȘtergere
  38. Consider ca testul Belbin este un test interesant si eficient ce ne surprinde calitatile. Arsenie Paul, clasa a x-a C.

    RăspundețiȘtergere
  39. In legatura cu cele 17 legi, consider ca sunt benefice pentru echipa, mai putin legea nr 5, veriga slaba daca o sa fie pusa in valoare cum trebuie ar putea fi foarte folositoare. Arsenie Paul.clasa a X-a C

    RăspundețiȘtergere
  40. Dupa aprerea mea cele 17 legi reprezinta cel mai important criteriu care trebuie urmat pentru ca munca in echipa sa aiba un randament maxim .Lazar Razvan X C

    RăspundețiȘtergere
  41. In opinia mea , testul Belbin a fost o activitate interesanta deoarece m-a ajutat sa-mi descopar calitatile dar si defectele intr-o echipa, chiar daca unele rezultate nu s-au potrivit.
    Paraschiv Ruxandra Maria

    RăspundețiȘtergere
  42. Pentru ca o echipa sa reuseasca atingerea unora dintre cele mai inalte standarde ,este necesara repectarea celor 17 legi ale muncii in echipa . Aceste legi se refera si la atitudinea pe care trebuie sa o aiba fiecare memru al grupului , dar si la atitudinea grupului ca un tot unitar . Pilea Sandra clasa a X-a C

    RăspundețiȘtergere
  43. Cred ca cele 17 legi sunt foarte adevarate mai ales Legea moralului ridicat , deoarece o echipa vesela poate duce munca la bun sfarsit .
    Paraschiv Ruxandra Maria

    RăspundețiȘtergere
  44. Dupa parerea mea, testul Belbin este un test foarte util, ce ne ajuta sa ne descoperim calitatile si rolul cel mai potrivit in cadrul unei echipe. In privinta rezultatelor, consider ca ma caracterizeaza in mare parte.
    Pîrvulescu Iulia. clasa a X-a C

    RăspundețiȘtergere
  45. Dupa parerea mea cele 17 legi sunt foarte importante intr-o echipa,iar daca aceea echipa respecta aceste legi,va avea cele mai bune rezultate.Floroiu Daniel (X C)

    RăspundețiȘtergere
  46. In privinta celor 17 legi, pot spune ca sunt indispensabile pentru o colaborare cat mai buna in cadrul echipei si pentru un rezultat multumitor.
    Pîrvulescu Iulia . clasa a X-a C

    RăspundețiȘtergere
  47. Dupa parerea mea, testul Belbin reprezinta o oportunitate de a ne descoperi calitatile si de a ne da seama care ar fi rolul care ni s-ar potrivi cel mai bine intr-o echipa. Rezultatele acestui test coincid cu aptitudinile mele.
    Vinturis Madalina ( clasa a X-a C)

    RăspundețiȘtergere
  48. In ceea ce priveste cele 17 legi, consider ca respectarea acestora ne poate ajuta sa ajungeam acolo unde ne-am propus si sa realizam lucruri marete.\
    Vinturis Madalina (clasa a X-a c)

    RăspundețiȘtergere
  49. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  50. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  51. Aştept mesaje de la voi şi impresii despre începutul învăţării prin cooperare.
    Vă rog , să fiţi mai atenţi la exprimare şi ortografie!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  52. Testul Belbin este o oportunitate de a ne cunoaste mai bine si de a ne cunoaste rolul in echipa. Deasemenea rezultatul coincide cu aptitudinile mele. Balasin Maria (XC)

    RăspundețiȘtergere
  53. Cele 17 legi consider ca in mare parte sunt foarte bune in realizarea scopului propus . Legea nr 5 este putin exagerata deoarece dupa parerea mea daca sti sa o folosesti veriga slaba poate deveni valoroasa . Balasin Maria (XC)

    RăspundețiȘtergere
  54. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  55. In mare parte cred ca legile muncii in echipa sunt corecte si poate chiar benefice pentru a imbunatati colaborarea intre coechipieri .

    RăspundețiȘtergere
  56. Dupa parerea mea,testul Belbin m-a ajutat sa-mi descopar calitatile si defectele in echipa.Consider ca rezultatele testului Belbin ma caracterizeaza foarte bine.
    Ciobanu Daiana.Clasa a X-a H.

    RăspundețiȘtergere
  57. Eu cred ca cele 17 legi sunt benefice pentru ca ajuta echipa sa fie echilibrata si sa obtina rezultate cat mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  58. Apreciez ideea acestui proiect. Planul este foarte bine detaliat,multe resurse teoretice folositoare.
    Astept insa cu nerabdare proiectarea secventelor de invatare care includ metodele amintite precum si observatiile si concluziile dumneavoastra.Imi permit o mica remarca:invatarea este pe roluri,prin colaborare ,evaluarea va fi individuala. Cred ca va trebui sa folositi si metode alternative de evaluare gen jurnal de reflectie,fisa de observati,grile de evaluare. Pe platforma iTeach incepe un curs:Abordari bazate pe proiect"care ofera multe resurse utile
    Mult succes in activitate

    RăspundețiȘtergere
  59. Mulţumesc pentru opinia dumneavoastră.
    Aici sunt materialele necesare elevilor şi pentru diseminarea activităţii.Acestea pot fi văzute şi aplicate şi de către alţi colegi.
    Proiectul propriu-zis nu este postat aici.
    Prof. Zaharia Vasile

    RăspundețiȘtergere
  60. Acest proiect educaţional îşi propune promovarea învăţării ative prin cooperare,(nu mi-am propus o învăţare prin proiecte),iar după aplicarea metodelor propuse pe parcursul a trei ani de activitate, în urma feed-back-ului primit din partea elevilor, voi selecta metodele pe care le voi folosi, cele cu randament şcolar mai bun şi agreate de către elevi.Este un studiu, activitatea desfăşurându-se pe parcursul a 4 ani.

    RăspundețiȘtergere
  61. Dupa parerea mea, testul Belbin te ajuta sa iti descoperi calitatile, dar si defectele si este o oportunitate de cunoastere a rolului pe care il ai intr-o echipa. In ceea ce ma priveste, rolul meu in echipa ma reprezinta. Streja Florina

    RăspundețiȘtergere
  62. Referitor la cele 17 legi, eu consider ca sunt necesare, iar echipa trebuie sa le respecte pentru a realiza ceea ce si-a propus si pentru a obtine cele mai bune rezultate. Streja Florina

    RăspundețiȘtergere
  63. Fiecare dintre noi facem parte dintr-o echipa ,autorul face referire la toate formele de colaborare pe toate planurile profesional,sentimental etc.Nu cred ca puteam contesta necesitatea utilizarii lor in orice forma de grup.Autorul fiind principalul argument ca aceste legi sunt de necontestat.

    RăspundețiȘtergere
  64. In legatura cu cele 17 legi ,eu cred ca sunt foarte necesare pentru ca echipa sa ajunga acolo unde isi doreste si sa obtina rezultate bune.

    RăspundețiȘtergere
  65. Opinia mea despre cele 17 legi este ca acestea sunt foarte bine structurate, si, este necesara respectarea lor pentru obtinerea reusitei intr-o echipa, exceptand legea numarul 5.

    RăspundețiȘtergere
  66. Dupa parerea mea, testul Belbin este extrem de folositor pentru depistarea si intelegera rolului intr-o echipa. Eu consider ca rezultatul acestui test mi se potriveste. Iacob Teodora

    RăspundețiȘtergere
  67. In ceea ce priveste cele 17 legi, parerea mea este ca pentru formarea si mentinerea unei echipe puternice trebuie sa se tina cont macar de cateva dintre acestea. Ele sunt corecte si benefice pentru munca in echipa. Iacob Teodora

    RăspundețiȘtergere
  68. In opinia mea, acest test este unul eficient ce desemneaza orice abordare, orice atitudine, orice tehnica sau metoda care permite facilitarea invatarii si dobandirii de cunostinte noi, mai repede si mai usor. Emilia Catut, a X-a H.

    RăspundețiȘtergere
  69. Consider ca, cele 17 legi ofera exploatarea intregului potential al echipei, incat sa favorizeze valorile acesteia. Emilia Catut, a X-a H.

    RăspundețiȘtergere
  70. Sunt de părere că testul Belbin este foarte folositor,rezultatele acestuia ajutand-ne sa depistam mai usor ce rol ni se potriveste in cadrul unei echipe.Testul m-a ajutat sa-mi descopar mai bine calitatile si defectele

    RăspundețiȘtergere
  71. In mare parte sunt de acord cu cele 17 legi,mai putin cu legea numarul 5 .Nu sunt de parere ca veriga slaba trebuie inlaturata din cadrul echipei,persoana care reprezinta veriga slaba trebuie ajutata nu inalutarata pentru ca prin inlaturare aceasta isi va pierde increderea in sine.

    RăspundețiȘtergere
  72. Dupa parerea mea, cele 17 legi trebuie respectate intr-o echipa, ca aceasta sa functioneze la cele mai inalte standarde. In mare parte acestea sunt benefice, cea mai concludenta fiind "Legea nisei". Pauna Bianca.

    RăspundețiȘtergere
  73. Din punctul meu de vedere, acest test este foarte eficient. Am descoperit ce defecte si ce calitati am intr-o echipa si ce rol am. M-a ajutat destul de mult. Un mod ingenios prin a ne redescoperi pe noi insine si de a face invatarea mult mai rapida si usoara in echipa.
    Livia Diaconescu - X H

    RăspundețiȘtergere
  74. Cele 17 legi sunt foarte adevarate si necesare intr-o echipa. Ne ajuta sa punem bazele scopului nostru si cele mai semnificative legi mi se par "Legea moralului ridicat" si "Legea verigii slabe" pentru ca intr-o echipa nu trebuie sa fii demoralizat chiar daca vei pierde, poate ca acest lucru, faptul ca nu esti pozitiv, a dus la pierdere; cealalta lege mi se pare importanta pentru ca daca esti conducator trebuie sa iti dai seama care e veriga slaba si trebuie sa o indepartezi, chiar daca aceasta metoda este una drastica, si pentru ca intr-o echipa exista mereu acel individ care nu vrea sa se adapteze sau sa lucreze si acest individ poate sa duca la destramarea intregii munci.
    Livia Diaconescu - X H

    RăspundețiȘtergere
  75. Parerea mea este ca testul m-a ajutat sa ma descopar pe mine si sa imi dau seama de rolul meu intr-o echipa. Intr-o echipa trebuie sa cooperezi cu ceilalti membrii pentru a iesi invingator. Este interesant cum munca in echipa te ajuta sa inveti mai repede.
    Strinu Stefania Irina

    RăspundețiȘtergere
  76. Aceste 17 legi consider ca sunt foarte bune intr-o echipa. Obtinerea castigului echipei tale este definit de majoritatea legilor iar daca nu iti implici sentimentele, poti aplica si "Legea verigii slabe". Care este cea mai importanta. Pentru ca veriga slaba te poate trage in jos, iar daca incerci sa ajuti veriga slaba dar aceasta nu incepe sa se adapteze si progreseze, atunci singurul lucru pe care il mai poti face este sa o indepartezi. Si "Legea Busolei" mi se pare de asemenea importanta. Obiectivele echipei trebuie sa fie clare si precise.
    Strinu Stefania Irina

    RăspundețiȘtergere
  77. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  78. Consider că cele 17 legi sunt foarte utile deoarece acestea ajută echipa sa obţină rezultate cât mai bune.Pentru o conlucrare cât mai eficienta a echipei,o lege destul de importantă este "Legea nişei",fiecare membru trebuie valorificat şi acest lucru este posibil doar dacă este pus în domeniul in care excelează.De asemenea o lege destul de importantă ar fi si "Legea comunicării",comunicarea fiind esenţială în cadrul unei echipe. Dănău Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  79. Parerea mea despre testul belbin este una foarte buna deoarece cred ca mi-am descoperit rolurile mele intr-o echipa. Este foarte bine ca sa gandit cineva sa ne faca acest test.
    Hirsieru Alexandru clasa a-10-a H

    RăspundețiȘtergere
  80. Consider cele 17 legi foarte corporatiste si chiar contraproductive, concentrandu-se pe eficientizarea unui echipaj pana la puntcul in care echipajul se concentreaza mai mult pe cresterea eficientei si nu pe sarcina de lucru.
    PS: Asta e blog nu chat.
    Dragutescu Andrei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu înţeleg ce vrei să spui la PS.Vrei să fii mai explicit?

      Ștergere
    2. functionarea unui blog este urmatoarea:
      Bloggerul posteaza un articol->cititorii isi spun parerea despre el;poate chiar discuta in jurul lui in sectiunea comentarii.
      functionarea unei camere de chat:
      o discutie care se termina doar cand nu va mai scrie nimeni nimic

      Ștergere
  81. Eu consider ca respectarea celor 17 legi poate sa aduca o mai buna organizare a echipei si rezultate satisfacatoare
    Mosneanu Laura, clasa a X-a C

    RăspundețiȘtergere
  82. Dupa parerea mea, testul Belbin este o metoda mai eficienta ce ne ajuta sa ne descoperim calitatile si defectele, in cadrul unei echipe.
    Mosneanu Laura , clasa a X-a C.

    RăspundețiȘtergere
  83. In opinia mea, cele 17 legi ale muncii in echipa sunt folositoare in formarea unei echipe eficiente. Pentru mine cele mai importante legi sunt Legea nisei si Legea comunicarii.
    Sirbu Adriana
    Clasa a X-a C

    RăspundețiȘtergere
  84. Testul Belbin, este foarte interesant deoarece m-a facut sa-mi descopar abilitatile intr-o echipa. Il recomand si altor persoane care doresc acest lucru. Nebunu Alexandru X H

    RăspundețiȘtergere
  85. Referitor la cele 17 legi, dupa parerea mea, sunt foarte utile intr-o echipa,insa nu sunt de acord cu inlaturarea verigii slabe. Aceasta trebuie ajutata la randul ei sa ajunga la fel ca ceilalti membrii. Nebunu Alexandru X H

    RăspundețiȘtergere
  86. In legatura cu cele 17 legi, in opinia mea sunt foarte utile in formarea unei echipe si organizarea ei.
    Surcel Cristian X C

    RăspundețiȘtergere
  87. Consider ca testul Belbin este foarte folositor deoarece m-a ajutat sa imi descopar rolul intr-o echipa. Mihaita Raul a X-a C.

    RăspundețiȘtergere
  88. Consider ca cele 17 legi sunt foarte importante si respectarea acestora poate ajuta echipa sa ajunga la rezultatele dorite . Perescu Madalina clasa a X a C

    RăspundețiȘtergere
  89. Dupa parerea mea respectarea celor 17 legi ajuta echipa pentru a obtine rezultatele dorite si o colaborare mai buna a membrilor acesteia.

    RăspundețiȘtergere
  90. Eu cred ca cele 17 legi sunt esentiale intr-o echipa deoarece ajuta la functionarea eficienta a unei echipe. Nicolae Alexandru-Daniel aX-a C.

    RăspundețiȘtergere
  91. Testul Belbin m-a ajutat sa-mi descopar rolul intr-o echipa. Deasemena consider ca rolul mi se potriveste.
    Gardelli Marius clasa a X-a C

    RăspundețiȘtergere
  92. Nu sunt de acord cu legea numarul 5 deoarece consider ca veriga slaba a unui grup nu trebuie indepartata , ci sa fie ajutata. In rest , respectarea celorlalte legi va duce la un rezultat bun.

    RăspundețiȘtergere
  93. Un test util foarte cuprinzator si serios , te face sa iti apreciezi mai mult si mai atent aptitudinile , abilitatile , capacitatile si punctele forte , fiecare isi cam cunoaste locul intr-o echipa de lucru si odata cu testul vin si certitudinle , cred ca e util pentru toate varstele ;- te infurie putin sinceritatea defectelor de care nu scapa nimeni , dar merita parcurgerea testului , o experienta placuta.Iar in legatura cu cele 17 legi ale muncii in echipa parerea mea este ca sunt necesare pentru rezultate pozitive ! TROI V. DUMITRU-EUGEN clasa a X-a D

    RăspundețiȘtergere
  94. Este un test foarte ultil, te ajuta sa iti descoperi aptitudinile si sa le apreciezi, chiar daca uneori nu esti de acord cu acestea. Sebastian Radutoiu

    RăspundețiȘtergere
  95. In legatura cu cele 17 legi , legea nr. 5 , nu sunt de acord cu ea deoarce veriga slaba trebuie ajutata nu indepartata.Cele 17 legi sunt foarte esentiale intr-o echipa.Floarea Dragos / 10-H .

    RăspundețiȘtergere
  96. Testul Belbin este folositor pentru a ne cunoaste abilitatile si defectele. Iti arata locul intr-o echipa si ajuta la o comunicare mai buna. Tocaru Albert X H

    RăspundețiȘtergere
  97. Testul este foarte bun si ar trebui folosit de toate echipele care vor sa duca la bun sfarsit un proiect impreuna.Dar veriga slaba nu ar trebui inlaturata niciodata ci ajutata sa devina la fel de puternica exact ca si restul echipei.In rest testul este foarte folositor si ar trebui distribuit tuturor echipelor participante la orice proiect.Popescu Adrian XH

    RăspundețiȘtergere
  98. Testul Belbin este foarte util in a ne cunoaste defectele,calitatile si de a ne sti locul in echipa.Ne ajuta sa ne intelegem mai bine calitatile si sa le folosim cat mai bine posibil.Sanda Denisa XH

    RăspundețiȘtergere
  99. Testul Belbin este foarte folositor pentru a-ti descoperii abilitatile.Intr-o echipa cele 17 legi trebuie respectate intocmai pentru ca aceasta sa functioneze la cele mai inalte standarde. Vezure Raluca X-H

    RăspundețiȘtergere
  100. In opinia mea,testul Belbin este foarte eficient,ajutandu-ne sa ne cunoastem mai bine,atat pe noi,cat si pe cei din jur.In acelasi timp,acesta ne indruma sa ne cunoastem atat abilitatiile,cat si defectele,dar si locul nostru intr-o echipa.
    In concluzie,testul Belbin este pe cat de interesant,pe atat de eficient,ducand la o comunicare mai buna. Braia Adelina

    RăspundețiȘtergere
  101. Testul Belbin mi s-a parut foarte util, deoarece m-a ajutat sa-mi descopar calitatile, atunci cand lucrez in echipa la un anumit proiect. Este foarte bine ca se incearca introducerea unor astfel de idei in sistemul de invatamant. In legatura cu cele 17 legi, nu sunt de acord cu numarul 5, deoarece veriga slaba trebuie corectata, nu indepartata, iar restul sunt ok. Modoran Cristian/10H

    RăspundețiȘtergere
  102. Cu ajutorul acestui test cred ca oricine si-ar putea descoperi avantajele si dezavantajele care le are de oferit in redactarea unui proiect. Este un mod inteligent de a forma grupe egale ca valoare fara a dezavantaja niciun elev din clasa respectiva. Udroiu Ion-Vladut 10H

    RăspundețiȘtergere
  103. In opinia mea, cele 17 legi sunt foarte folositoare deoarece acestea asigură rezultate cât mai bune într-o echipă. Sunt de acord cu 16 dintre legi insă nu și cu Legea verigii slabe. Aceasta trebuie ajutată să se ridice la nivelul echipei, nu să fie înlăturată.Gorun Amelia

    RăspundețiȘtergere
  104. Parerea mea este ca testul Belbin este o modalitate ideala pentru a-ti descoperi rolul intr-o echipa, dar si o cale de a-ti afla aptitudinile, si de a te cunoaste mai bine, desigur, evaluarea fiind corecta daca intrebarilor li se acorda atentia corespunzatoare. In cazul meu, consider ca rezultatele testului au fost corecte.
    Cat despre Cele 17 legi, atentia mea, ca si a restul colegilor mei, de asemenea, ramane tot indreptata spre legea nr.5, dar cu mentiunea ca, in cazul in care nici dupa ce s-au depus eforturi de ajutorare, veriga slaba nu prezinta un anume progres, trebuie intr-adevar indepartata, deoarece va conduce la esuarea intregii echipe.
    Voiculescu Evelina, cls. a X-a H

    RăspundețiȘtergere
  105. Intradevar cele 17 legi sunt cea mai buna metoda de organizare in cadrul unei echipe.Totusi, sunt de parere ca legea a 16-a nu este tocmai benefica unei echipe.Consider ca membrii acesteia trebuie sa se ajute reciproc pentru ajungerea la acelasi nivel.

    RăspundețiȘtergere
  106. Parerea mea este ca testul Belbin este o modalitate ideala pentru a-ti descoperi rolul intr-o echipa si pentru a-ti cunoaste abilitatile .Cele 17 legi trebuie respectate intocmai.

    RăspundețiȘtergere
  107. Cele 17 legi,reprezinta cu adevarat una dintre cele mai bune metode de organizare in cadrul unei echipe.In opinia mea,una dintre cele mai importante legi este cea a ''comunicarii'',fiindca sunt de parere ca orice tip de comunicare intre membriii echipei,duce la un progres,respectiv la un succes al acesteia.
    In acelasi timp,sunt de parere ca legea a-16-a nu este tocmnai eficienta echipei,deoarece ''veriga slaba'' nu trebuie indepartata,ci trebuie ajutata sa progreseze,insa daca aceasta se opune sa aiba rezultate mai bune,atunci un alt membru al echipei,trebuie sa se ocupe si de munca,care i-a fost oferita celui mai putin pregatit. Braia Adelina X H

    RăspundețiȘtergere
  108. În opinia mea, legile sunt o foarte bună metodă de organizare, ele ajutând la îndeplinirea scopurilor fiecărei echipe, cât despre înlăturarea verigii slabe consider că trebuie întâi ajutată, dar dacă totuşi nu va prezenta un rezultat mai bun, atunci sunt de acord cu înlăturarea ei.
    Scorţariu Ana-Maria

    RăspundețiȘtergere
  109. Cele 17 legi mi s-a parut interesante si utile in cadrul unei echipe .Insa , nu sunt de acord cu legea nr.5 , deoarece veriga slaba dintr-o echipa nu ar trebui indepartata , ci ajutata . Tania Basaraba , cls a X-a H

    RăspundețiȘtergere
  110. Testul Belbin este un test foarte interesant , care m-a ajutat sa imi descopar noi aptitudini si sa-mi inteleg rolul in cadrul unei echipe.
    Dupa parerea mea , aceste legi sunt esentiale pentru o buna organizare a unei echipe . Sunt de acord cu majoritatea legilor , exceptie facand legea nr.5 . Poeana Stefania Monica , cls a X-a H

    RăspundețiȘtergere
  111. Cu privire la cele 17 legi , pot spune ca sunt foarte utile si esentiale in cadrul unei echipe . Nu sustin inlaturarea vergii slabe , deoarece ea trebuie ajuatata sa ajunga la niveul coechipierilor , nu inlaturata .Tudosie Teodora Diana , cls. a X-a H

    RăspundețiȘtergere
  112. In legatura cu cele 17 legi,consider ca sunt foarte utile si esentiale in cadrul unei echipe.Legea numarul 5 nu mi se pare corecta,deoarece nu mi se pare normal ca veriga slaba sa fie inlaturata,ci ajutata.

    RăspundețiȘtergere
  113. Din punctul meu de vedere testul Belbin este foarte interesant si benefic pentru majoritatea dintre noi, ajutandu-ne sa ne descoperim calitatile pe care le putem avea intr-o echipa. In cea ce ma priveste, rezultatul acestui test ma caracterizeaza si ma ajutat sa imi descopar aptitudinile in cadrul unei echipe... Braicu Mirela-Maria , clasa a-X-a D.

    RăspundețiȘtergere
  114. 'In privinta celor 17 legi, cred ca sunt cele mai folositoare metode care ne pot duce la cele mai bune rezultate intr-o echipa. Dupa parerea mea "Legea comunicarii" si "Legea moralului ridicat"sunt cele mai benefice deoarece odata ce e comunicare si un moral ridicat intr-o echipa, totul merge bine si rezultatele vor fi pe masura, insa cu legea a5a "Legea verigii slabe", nu sunt intr-un totul deacord, deoarece persoana care nu se poate adapta din prima ar trebui sa fie ajuta si nu inlaturata... Braicu Mirela-Maria, clasa a-X-a D.

    RăspundețiȘtergere
  115. Din punctul meu de vedere testul Belbin este foarte interesant si de mare ajutor pentru noi,deoarece astfel ne gasim rolul potrivit intr-o echipa.In urma rezultatelor acestui test,majoritatea raspunsurilor ma caracterizeaza in mare parte.

    RăspundețiȘtergere
  116. Respectarea celor 17 legi este foarte importanta pentru lucrul in echipa ajutandu-ne astfel sa obtinem rezultate bune.

    RăspundețiȘtergere
  117. Daca o echipa respecta cele 17 legi va reusi sa realizeze proiectele pe care le are in plan.Legea numarul 9 este de baza intr-o echipa.Daca membri echipei nu au incredere in ceilalti colegi,echipa nu va progresa si nu va da rezultatele asteptate.
    Dupa parerea mea si legea numarul 16 are un rol important pentru ca orice echipa cu moral ridicat va reusi ceea ce isi va propune.

    RăspundețiȘtergere
  118. Intr-o echipa fiecare membru trebuie sa aiba un rol bine determinat.Fiecare isi afla rolul potirvit cu ajutorul testului Belbin. Testul Belbin este util si ne ajuta sa avem intr-o echipa oameni potriviti. Dupa efectuarea testului multe dintre raspunsuri m-au caracterizeaza si m-au ajutat sa imi gasesc locul in echipa.

    RăspundețiȘtergere
  119. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  120. Este interesant de aplicat la clasa. Mi se pare important ca fiecare elev sa isi identifice rolul intr-o echipa, sa fie capabil sa structureze informatiile, sa emita judecati de valoare. As aplica unele din metode si la ora de dirigentie, in teme de genul:"Tipul meu de inteligenta", "Locul meu in colectivul clasei", "Orientare profesionala". Merita studiate metodele propuse!!
    Camelia Anton

    RăspundețiȘtergere
  121. Consider ca testul Belbin te ajuta sa te cunosti mai bine,sa-ti cunosti rolul in echipa ceea ce duce la o mai buna colaborare intre membrii echipei.

    RăspundețiȘtergere
  122. Referitor la cele 17 legi sunt de parere ca te invata cum trebuie sa fii intr-o echipa,ce comportament trebuie sa ai fata de restul membrilor' chiar daca nu pot fii aplicate in totalitate de cele mai multe ori. de exemplu "legea verigii slabe".

    RăspundețiȘtergere
  123. Cele 17 legi ajuta la imbunatatirea performantelor unei echipe si la consolidarea acestei echipe.Aceste legi sunt foarte utile.

    RăspundețiȘtergere
  124. Pentru mine testul Belbin reprezinta un ajutor pentru cunoasterea rolului tau in echipa.

    RăspundețiȘtergere
  125. Cele 17 legi au rolul de a consolida o echipa si de ai imbunatati performantele, de a te invata cum sa te comporti intr-o echipa.

    RăspundețiȘtergere
  126. Cred ca cele 17 legi sunt foarte importante intr-o echipa si necesare pentru rezultatele dorite. Legea a 16 cred ca este un dezavantaj pentru echipa. Hirsieru Alexandru X H

    RăspundețiȘtergere
  127. Consider ca testul Beblin este foarte folositor in cunoastearea propriilor forte,si te ajuta si in viitor pentru identificarea rolului in echipa.Testul a fost foarte eficient,deoarece rezultatele m-au caracterizat in totalitate.Ursu Elena X D

    RăspundețiȘtergere
  128. Cele 17 legi ajuta la atingerea unor scopuri si performante mult mai usor daca acestea sunt indeplinite.Consider ca legea moralului ridicat este extrem de importanta in ecipa deoarce "ca o echipă să aibă succes e nevoie să aibă tărie sufletească".Ursu Elena X D

    RăspundețiȘtergere
  129. In opinia mea , testul Belbin este foarte util pentru a-ti cunoaste rolul intr-o echipa , rezultatul acestui test ma caracterizeaza si ma ajuta sa imi gasesc un loc pe viitor intr-o echipa.
    Cele 17 legi sunt foarte importante intr-o echipa , dupa parerea mea , "legea increderii" si legea "comunicarii" sunt cele mai importante deoarece fara acestea membrii nu s-ar putea intelege si nu ar putea cadea de acord asupra viitoarelor proiecte.
    Mergea Calin Alexandru , clasa a X-a D

    RăspundețiȘtergere
  130. In opinia mea, testul Belbin este bun deoarece iti da posibilitatea de ati cunoaste rorul intr-o echipa, si iti evidentiaza calitatile.
    Cele 17 legi sunt foartea importante deoarece ajuta membri unei echipe sa se organizeze mult mai bine , in opinia mea legea comunicarii este cea mai benefica deoarce ajuta lucrul in echipa.
    Trasca Laurentiu , clasa a X-a D

    RăspundețiȘtergere
  131. Cele 17 Legi sunt foarte utile,chiar esentiale uneori in cadrul unei echipe,dar aplicate in masura in care trebuie,fara a pierde din vedere adevaratul scop al formarii echipei,altfel echipa se va axa pe eliminarea verigii slabe si va da la o parte proiectul pe care ar trebui sa il desfasoara ca o echipa unita si echilibrata.
    Maracine Robert Gabriel
    X-D

    RăspundețiȘtergere
  132. Testul Belbin, dupa parerea mea, a fost de mare ajutor in descoperirea abilitatilor mele ca membru intr-o echipa si totodata ajuta profesorul sa aleaga cele mai echilibrate echipe.
    Cele 17 legi sunt eficiente pentru imbunatatirea unei echipe iar dupa opinia mea cea mai insemnata dintre legi este "legea comunicarii".
    Raduica Radu, X D

    RăspundețiȘtergere
  133. Testul Belbin, m-a ajutat sa imi descopar abilitatile in echipa. Este foarte folositor si ne ajuta sa ne dam seama de rolul fiecaruia in echipa.
    Danaricu Adrian-XH

    RăspundețiȘtergere
  134. Cele 17 legi sunt foarte utile, deoarece intr-o echipa mereu trebuie sa existe reguli. Iar "legea verigii slabe" este cea mai importanta. Veriga slaba trebuie indepartata daca nu lucreaza si nu coopereaza.
    Danaricu Adrian - XH

    RăspundețiȘtergere
  135. Foarte interesant acest Test Belbin, intradevar, mi-a fost de mare ajutor in descoperirea calitatilor mele intr-o echipa, dar si cele 17 legi sunt foarte eficiente pentru imbunatatirea unei echipe, iar dupa parerea mea, "legea comunicarii" este cea mai benefica.
    Mario Florea clasa X D

    RăspundețiȘtergere
  136. In opinia mea, acest test m-a ajutat sa imi descopar rolul in echipa. Recunosc, nu mi s-a potrivit in totalitate, dar s-a potrivit. Acest test este important pentru o echipa. Intr-o echipa fiecare membru trebuie sa isi stie rolul. Testul Belbin, sporeste invatarea si comunicarea.
    Caldararu Denis

    RăspundețiȘtergere
  137. Cele 17 legi mi se par importante daca o echipa chiar vrea sa castige. Echipa nu trebuie sa se lase influentata, trebuie sa aiba un scop anume, bine definit si trebuie sa indeparteze orice alt obstacol.
    Caldararu Denis

    RăspundețiȘtergere